3 dingen die u móet weten over waterbestendig laminaat

1. Wat is waterbestendig laminaat?

Waterbestendig laminaat heeft de uitstraling van een normale laminaatvloer. Het enige verschil tussen normaal laminaat en waterbestendig laminaat, is de beschermende coating die is aangebracht op de plank. De functie van deze coating is het tegenhouden van water en viezigheid.

Deze beschermlaag is ook aangebracht op de naden van elke plank. Hierdoor kan er geen water door de vloer stromen. Waterbestendig laminaat is dus perfect geschikt om te plaatsen in vochtige ruimtes, zoals een badkamer!

2. De voor- en nadelen van waterbestendig laminaat

Een waterbestendige laminaatvloer is dus door de gehele woning te leggen. Dit zorgt er voor dat uw interieur echt samen komt tot één geheel! Ook creëert de vloer zo rust in uw huis.

Ten tweede heeft deze vloersoort dezelfde gemakken als een normale laminaatvloer. Voor deze vloeren is er weinig onderhoud nodig: ééns in de zoveel tijd stofzuigen en dweilen is voldoende. Verder is de vloer ook gemakkelijk te leggen. Na het uitrollen van een ondervloer kunt u de vloer zonder enige moeite in elkaar klikken en op de ondervloer plaatsen.

Het enige nadeel van een waterbestendige laminaatvloer is dat het iets prijziger is dan een normale laminaatvloer. Voor deze prijs krijgt u dan wel de allerbeste kwaliteit dat een laminaatvloer kan bieden!

3. Waterbestendig laminaat in de aanbieding

Onze waterbestendige laminaatvloeren zijn alleen deze week nog in de aanbieding! Laminaatvloeren bieden wij al aan vanaf €0,48 per vierkante meter. Maak dus snel gebruik van deze kans!

Het enige wat u moet doen in voorbereiding op het kopen van uw vloer is het berekenen van uw benodigde vierkante meters. De rest regelen wij!

Showroom

Kom snel naar onze showroom om gebruik te maken van onze aanbiedingen. Bij binnenkomst staat er iets lekkers voor u klaar!