Houtkachels in Oldenzaal

Houtkachels zijn hele fijne en gezellige kachels om in huis te hebben. Omdat er hout als brandstof wordt gebruikt, zal je huis heerlijk ruiken naar een haardvuurtje. Ook het geknetter van het haardvuurtje in de houtkachel klinkt heel gezellig. Een houtkachel brengt dus veel sfeer in huis! Wil je het gezellig maken, kies dan voor een mooie houtkachel in huis. De houtkachel kan hangend worden bevestigd aan de muur, maar er zijn ook echte klassiekers op pootjes. Een houtkachel is zeer milieuvriendelijk. Ben je gek op authentieke elementen in huis? Dan mag een houtkachel niet ontbreken! Op zoek naar een kachel voor je huis of tuin in Oldenzaal? Bekijk ons assortiment.

  1. Home
  2. Houtkachels

Houtkachels

Een houtkachel van Uwkachel is een kwalitatieve investering in sfeer en gezelligheid. Alle kachels in onze shop hebben een hoog rendement en voldoen aan alle laatste milieueisen. Hierdoor zijn ze perfect geschikt voor vrijwel elke huiskamer.

Op zoek naar een specifieke kachel? Bij ons kun je onder andere terecht voor vrijstaande-, tunnel-, hoek-, inzet-, hangende-, inbouw– en speksteenkachels. Liever persoonlijk contact over jouw situatie? Je kunt dagelijks met ons bellen (9:00 tot minimaal 18:00) of maak een afspraak in onze showroom.