Eiken vloerdelen

Eiken vloerdelen

Op zoek naar een vloer met een rustieke en natuurlijke uitstraling? Met eiken vloerdeel bereik je dit effect. Bovendien kan je met eiken vloerdelen veel verschillende sferen creëren: van rustiek tot klassiek, van landelijk tot modern. We hebben prachtige eiken vloerdelen die in elk interieur volledig tot hun recht komen.

Verschillende afwerkingen

Eiken vloerdelen kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt. Daardoor ontstaat er bij iedere afwerking een heel ander sfeerbeeld. De standaardafwerking is wanneer de eiken vloerdeel worden geschuurd. Hierbij worden de elementen uit de natuur duidelijk weergegeven, zoals de kwasten en nerven. Voor een robuustere look kan je kiezen voor een geborstelde eiken vloerdeel. Bij deze afwerking wordt de natuurlijke look van de plank extra benadrukt. De nerven en kwasten zijn duidelijker zichtbaar en de uitstraling krijgt een stoer karakter. De laatste optie is een verouderde afwerking, hierbij lijkt het net alsof de vloer al jarenlang in gebruik is. Dat klinkt misschien tweedehands, maar het is een zeer positief effect: bij een verouderde look zullen eventuele beschadigingen niet opvallen. De vloer zal dus altijd dezelfde uitstraling hebben.

Extra brede eiken vloerdelen met ruimtelijk effect

In ons assortiment vind je ook extra brede eiken vloerdelen. De extra brede planken zorgen voor een ruimtelijk effect. Ook kleine ruimtes lijken hierdoor veel groter en rustiger. In een kleine ruimte kan je beter geen kleine planken plaatsen met druk patroon – hierdoor wordt de ruimte erg druk en lijkt het al gauw krap. De extra brede eiken vloerdeel bieden hier uitkomst.

Eiken vloerdelen met uniek patroon

Het mooie van eiken vloerdeel is dat je alle kanten op kan. Niet alleen qua kleur en afwerking, maar ook qua patroon. Vind je een visgraatmotief mooi? Of een Hongaarse punt? Alles is mogelijk met eiken vloerdelen. Het visgraatmotief is al eeuwen een gewild patroon, al was het vroeger alleen bestemd voor de rijken. Tegenwoordig is een visgraatmotief goed te betalen en zien we dit patroon dan ook steeds vaker terug in allerlei prachtige interieurs.

Gratis proefstaal aanvragen

Moeite met het kiezen van eiken vloerdeel? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of meer informatie over de eiken vloerdelen. Ook kan je een gratis proefstaal aanvragen, zodat je de eiken vloerdeel thuis in alle rust kunt bekijken en vergelijken.

Geef een reactie