Grijs laminaat

Grijs laminaat

Grijs laminaat, momenteel hypermodern!

Grijze vloeren zijn op dit moment ontzettend gewild in zeer uiteenlopende soorten interieurs. Daarmee hebben we het direct over de beste eigenschap van een grijze vloer: ze passen overal bij. Of je nou een klassieke inrichting hebt of een heel modern interieur, een grijze vloer past overal bij. Met name grijs laminaat gaat als warme broodjes over de toonbank. Met laminaat kan je snel en relatief goedkoop een geheel nieuwe look aan je woning geven. Je bespaart op de kosten voor de legservice, want laminaat kan je prima zelf leggen. Bovendien heeft laminaat in sommige gevallen de unieke look van een massief houten vloer. Wat wil je nog meer?

Verschillende soorten grijs laminaat

Grijs laminaat is nu dus heel populair, maar er bestaan wel vijftig verschillende soorten grijs. De ene kleur grijs kan net weer iets beter passen bij jouw wensen en ideeën over je interieur. Welke sfeer wil je dat je woning uitstraalt? Bij welke meubels moet de vloer passen? Wil je een laminaatvloer met verschillende tinten grijs erin of zie je liever een vloer met één egale kleur? Lichte grijstinten hebben namelijk weer een heel ander effect dan donkere grijstinten. Je ziet dat er heel veel mogelijk is. In ons assortiment vind je veel tinten grijze laminaatvloeren, je kunt van alle vloeren een kleurenstaal opvragen om deze thuis rustig te bekijken.

Donkergrijs laminaat

Grijze laminaatvloeren zijn om meerdere redenen zo populair. Grijs is een hele rustige kleur die bij veel verschillende stijlen past. De kleur is neutraal en zie je veel terug in de natuur. Donkergrijze vloeren geven een sterke basis in je woning, daarbij maakt het niet uit of je een klassieke, moderne, landelijke of rustieke inrichting hebt. De donkergrijze laminaatvloer heeft een mystieke look en staat heel erg chique. In combinatie met een voelbare houtstructuur is deze vloer nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden.

Lichtgrijs laminaat

De tegenhanger van donkergrijs laminaat is vanzelfsprekend lichtgrijs laminaat. We zien lichtgrijs laminaat veel terug in moderne interieurs. De lichtgrijze kleur laat een ruimte veel groter ogen dan hij in werkelijk is. Mede daardoor is een lichtgrijze vloer nu erg gewild. Stof en kleine vuiltjes vallen minder snel op bij een lichtgrijze vloer, dat is een praktisch voordeel dat veel mensen wel heel erg fijn vinden. Ook bij lichtgrijze laminaatvloeren is een breed aanbod beschikbaar. Dankzij een voelbare houtstructuur lijkt het laminaat op een massieve vloer, maar daardoor ontstaan er ook kleine kleurgradaties in de plank.

Zelf grijs laminaat leggen

Een nieuwe grijze laminaatvloer hoeft geen droom meer te zijn. Binnen korte tijd kan je zelf je nieuwe grijze vloer leggen. Laminaat is één van de gemakkelijkste vloeren om zelf te leggen. Dankzij het eenvoudige kliksysteem schuif je de planken zo in elkaar. Dat bespaart niet alleen tijd, maar ook geld. Je hebt namelijk geen legservice nodig. Binnen enkele dagen kan je al genieten van je nieuwe grijze laminaatvloer en de geheel nieuwe look en sfeer die de vloer met zich meebrengt.

Hulp nodig bij laminaat uitkiezen?

Vind je het moeilijk om een keuze te maken tussen de verschillende tinten grijze laminaatvloeren? Neem dan gerust contact met ons voor vrijblijvend advies of aanvullende informatie. Vergeet niet om gratis proefstalen te bestellen! Dan kan je in alle rust de verschillende laminaatvloeren bekijken en vergelijken. Zo kan je een stuk gemakkelijker zien of een grijze laminaatvloer in jouw interieur past.

Geef een reactie