Whitewash laminaat vloer

Whitewash laminaat vloer

Een laminaat vloer met een whitewash of witte kleur is momenteel een echte woontrend. Sla maar een woonmagazine open en je komt al snel een sfeerbeeld tegen met een prachtige whitewash laminaat vloer. Een witte laminaat vloer is een gewaagde interieurkeuze voor veel mensen, maar eenmaal gelegd staat zo’n witte vloer prachtig. Whitewash heeft een zachtere uitstraling en is daardoor toepasbaar in meer interieurstijlen. Ook op zoek naar een goedkope Whitewash laminaat vloer of witte vloer? Bekijk ons aanbod goedkope laminaat vloeren met whitewash kleur.

Goedkope witte laminaat vloer

Het mooie aan laminaat is dat deze soort vloer in elke denkbare kleur te verkrijgen is. Dus ook in het wit. Een witte laminaat vloer is op dit moment heel populair. Wil je geen strak witte vloer, maar zoek je een laminaat vloer met meer kleurnuances? Dan is een whitewash laminaat vloer perfect voor jou. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit verschillende afwerkingen van de vloer. Eigenlijk is laminaat geheel naar wens te maken. Wil je een laminaat vloer met een robuuste uitstraling? Kies dan voor zichtbare noesten en kwasten. Een super strakke laminaat vloer kan ook. Dan zie je geen enkele natuurlijke kenmerken en kan je een heel modern effect creëren in je interieur. We hebben een breed aanbod goedkope laminaat vloeren in allerlei kleuren en met allerlei effecten. Bekijk ons aanbod!

Interieurtrend: whitewash laminaat

Veel mensen zijn verbaasd als we vertellen dat een witte vloer momenteel erg gewild is. In tegenstelling tot wat er vaak gedacht wordt zie je vuil en stof op een witte vloer veel minder snel dan op een donkere vloer. Daarnaast heeft een witte laminaat vloer een ruimtelijke uitstraling. Heb je een kleine ruimte? Dankzij een whitewash laminaat vloer lijkt de ruimte veel groter. Een whitewash laminaat vloer past in heel veel verschillende interieurstijlen. Twijfel je of een whitewash laminaat vloer past bij jouw interieurkeuzes? Neem gerust contact met ons op, we vinden het leuk om met je mee te denken en voorzien je graag van vrijblijvend interieuradvies. Ook kan je proefstalen bij ons opvragen, zo kan je in alle rust verschillende witte laminaat vloeren bekijken.

Waterbestendig laminaat

Wit laminaat heeft dus vele voordelen ten opzichte van een donkere vloer, maar we willen je ook nog even wijzen op de voordelen van laminaat zelf. Zo is ons laminaat waterbestendig, dat betekent dat je een nieuwe laminaat vloer ook zou kunnen plaatsen in een badkamer of keuken. Ideaal, toch? Een prachtige witte of whitewash laminaat vloer in de badkamer staat heel modern en strak. Dankzij de waterbestendige eigenschap van ons laminaat hoef je je geen zorgen te maken over een plas water of een hoge luchtvochtigheid.

Kleurnuances wit laminaat

Wit laminaat is meestal niet helemaal wit van kleur, ondanks dat de naam dit wel doet vermoeden. Er zit in laminaat vaak een kleurnuance omdat de planken een houtdessin hebben. Dit houtdessin kan heel subtiel zijn, maar je kunt ook kiezen voor een robuuste uitstraling of een verouderde look. Een strak witte laminaat vloer behoort uiteraard ook tot de opties. Afhankelijk van je woonwensen kan een laminaat vloer geheel naar smaak worden aangepast. Bekijk ons uitgebreide assortiment laminaat vloeren of neem contact met ons op voor meer mogelijkheden. Uiteraard heeft het laminaat uit ons assortiment unieke kwaliteiten en eigenschappen, waaronder de waterbestendigheid. Ook is ons laminaat te combineren met vloerverwarming.

Laminaat zelf leggen

Al onze laminaat vloeren zijn dankzij het nieuwste kliksysteem eenvoudig te leggen. Dit kan je eventueel ook zelf doen. Je bespaart dus zowel op de aankoop van een laminaat vloer uit onze collectie als op de legservice. We bieden telefonische begeleiding tijdens het legproces voor een optimaal resultaat. Een goede voorbereiding is het halve werk, zorg dat je alle benodigde materialen in huis hebt en dat de ondervloer schoon en droog is voordat je begint. Zo kan je lekker doorwerken als je eenmaal bent begonnen en kan je binnen een dag een nieuwe laminaat vloer leggen! Bekijk ons assortiment met zeer voordelig laminaat en kies vandaag nog voor een geheel nieuw interieur.

Geef een reactie