Visgraatpatroon houten vloer

Houten vloer in visgraatpatroon

Visgraatpatroon het woord ‘visgraat’ klinkt misschien niet erg aantrekkelijk, maar toch zijn visgraatvloeren met een visgraatpatroon al eeuwenlang heel populair visgraatpatroon. Populair is misschien niet het juiste woord als we kijken naar het tijdperk waarin de vloeren voor het eerst werden gebruikt – in de 15e eeuw was een vloer in visgraatpatroon uitsluitend voor de rijken, zoals de adel. Het leggen van een visgraatvloer is namelijk een tijdrovende klus. De kleine plankjes worden per stuk verspijkerd aan de ondervloer. Je zag visgraatpatronen dan ook vooral in kastelen. Het was toen een siervloer en dat is het nu nog steeds. Vloeren in visgraatpatroon stralen luxe en charme uit. Een vloer met klasse!

Goedkope houten visgraatvloeren

Tegenwoordig straalt de visgraatvloer met een visgraatpatroon nog steeds luxe uit, maar zijn de vloeren stukken betaalbaarder geworden. Dat is mede de reden waardoor visgraatvloeren nu een heuse comeback maken. Een mooie houten visgraatvloer is dus al lang niet meer alleen voor de rijken. We hebben een ruime collectie met visgraatvloeren voor hele voordelige prijzen. Je hebt zeer ruime keuze uit verschillende kleuren en afwerkingen waardoor je altijd een unieke visgraatpatroon vloer kunt uitkiezen die precies bij je woonwensen past.

Visgraatvloer is een echte woontrend

Sinds de 15e eeuw hebben visgraatvloeren niks van hun charme verloren en ook de komende eeuwen zal dat niet veranderen. Ondanks de gelijkblijvende populariteit van de visgraatvloer zit dit prachtige visgraatpatroon momenteel in de lift – je ziet de vloer dan ook overal terug. Alle hippe woonbladen hebben het over visgraatvloeren. Je hoeft echter niet bang te zijn dat visgraat over een paar jaar niet meer populair is. Een visgraatvloer blijft altijd mooi en zal nooit misstaan in een interieur. Je krijgt dus zeker geen spijt van je aankoop!

Welke visgraatvloer past in mijn interieur?

We hebben houten visgraatvloeren met verschillende afwerkingen en in veel kleuropties in ons assortiment. Zo kun je kiezen uit een chique donkere visgraatvloer met visgraatpatroon of een ruimtelijke lichte visgraatvloer. Ook de afwerking is belangrijk voor de uitstraling van de vloer. Zo kan je kiezen voor een extra rustige uitstraling of een hele robuuste, stoere uitstraling. Al een mooie vloer gezien op de website? Vraag dan vrijblijvend een proefstaal aan om de vloer in het echt te bekijken.

Gratis proefstaal visgraatvloer

Heb je nog twijfels over het aankopen van een visgraatvloer? Of wil je graag meer opties bekijken voor je een keuze maakt? Dat is geen probleem. Een houten visgraatpatroon koop je voor het leven, het is heel begrijpelijk dat je een weloverwogen keuze wil maken. Je kunt bij ons vrijblijvend een proefstaal aanvragen. Ook staan we altijd klaar om je vragen te beantwoorden of stylingsadvies te geven.

Geef een reactie