U kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat wel een outletwinkel van. Wij zijn de enige echte Vloeren Outlet in Noord-Holland. Hier vindt u de goedkoopste vloeren van Nederland. Shop uw hagelnieuwe vloer voor een schijntje!

Goedkope nieuwe vloer kopen

Een nieuwe vloer kopen is leuk, maar de uitgave is wel even een dingetje. Veel mensen bereiden de aankoop van een nieuwe vloer dan ook lang voor en maken een speciaal spaarpotje. Het kan echter gebeuren dat uw vloer acuut moet worden vervangen. In dat geval heeft u waarschijnlijk geen spaarpotje klaarstaan en wordt het kopen van een nieuwe vloer iets minder leuk… Gelukkig hoeft u bij Vloeren Outlet Noord-Holland geen groot spaarpotje te hebben om een nieuwe vloer te kopen. Bij ons koopt u een vloer voor een outletprijs! Of het nu een verwachte of onverwachte uitgave is, een nieuwe vloer shoppen was nog nooit zo leuk.

U heeft bij Outlet Vloeren Noord-Holland de keuze uit de volgende vloeren:

  • Houten vloeren
  • PVC-vloeren
  • Laminaatvloeren
  • Visgraatvloeren
  • Tegels

Ook kunt u bij ons terecht voor ondervloeren, plinten en randartikelen van topkwaliteit.

Houten vloer Noord-Holland

Met een houten vloer haalt u de natuur in huis. Wel vraagt hout enig onderhoud, omdat het een natuurproduct is. Bent u gek op de stoere en rustieke uitstraling van een houten vloer? Bij Vloeren Outlet Noord-Holland hebben we ruime keuze in houten vloeren. Bekijk het aanbod houten vloeren!

PVC-vloer Noord-Holland

Een PVC-vloer staat lijnrecht tegenover een houten vloer qua onderhoud en materiaal. PVC is gemaakt van kunststof en is dus absoluut geen natuurproduct. Het voordeel daarvan is dat de vloer nauwelijks onderhoud vraagt. Deze vloeren zijn geschikt voor een druk huishouden en hebben een lange levensduur. Is de praktische PVC-vloer iets voor u? Bekijk dan het aanbod PVC-vloeren van Vloeren Outlet.

Laminaatvloer outlet Noord-Holland

Laminaatvloeren zijn goedkoper in de aanschaf dan andere vloeren, en dat geldt nog meer bij Vloeren Outlet Noord-Holland. Bij ons vindt u een zeer ruim assortiment laminaatvloeren. Dankzij het handige kliksysteem kunt u de vloer eenvoudig en snel zelf leggen. Weet u al welke laminaatvloer u wil hebben? Bekijk het aanbod laminaatvloeren van Vloeren Outlet Noord-Holland.

Visgraatvloer Noord-Holland

De altijd chique visgraatvloer zal nooit zijn populariteit verliezen. Al eeuwen is deze vloer een graag gezien item in interieurs. Van chique tot rustiek; een visgraatvloer kan altijd. Bekijk het aanbod visgraatvloeren bij Vloeren Outlet Noord-Holland.

Tegel outlet Noord-Holland

Zoekt u een tegelvloer voor uw keuken of badkamer? Onze tegels zijn te gebruiken als vloertegel of wandtegel. Ga voor een industriële look met een betonlook-tegel of kies voor een tegel met houtstructuur. Alles is mogelijk. Wilt u meer informatie over tegels? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Bekijk ons assortiment tegels!