Grootse fabrieksverkoop bij Vloeren Outlet Europa!

Het is zo ver: de fabrieksverkoop van Vloeren Outlet Europa! Bij deze Fabrieksverkoop vind u laminaat vloeren, PVC vloeren, houten vloeren en nog veel meer. Hier leest u alles wat u moet weten met betrekking tot de fabrieksverkoop.

Wat houdt een fabrieksverkoop in?

De fabrieksverkoop houdt in dat er gigantisch veel vloeren met een heleboel korting verkocht worden. Bij deze fabrieksverkoop zijn er grote hoeveelheden van een breed aanbod in vloeren. Bent u dus op zoek naar een vloer voor een voordelige prijs en een goede kwaliteit? Kom dan snel langs in onze showroom!.

Laminaat, PVC en nog veel meer

Tijdens deze fabrieksverkoop is er een heel groot aanbod in allerlei vloer waar u uit kan kiezen. Bent u er nog niet helemaal uit wat voor vloer het moet gaan worden? Maak u niet druk! Onze verkopers geven u het best passende advies aan de hand van uw situatie. De vloeren die wij aanbieden in onze leegverkoop zijn:

  • Laminaat
  • PVC
  • Tegels
  • Houten vloeren
  • Randartikelen: plinten en ondervloeren.

Hier kunt u ons aanbod in vloeren alvast bekijken. Mocht u hier vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op! We beantwoorden graag al uw vragen.

Prijzen van de fabrieksverkoop

Tijdens de fabrieksverkoop gaat u voor gegarandeerd de laagste prijs op weg naar huis! Laminaat vloeren bieden wij aan vanaf €0,48 pm2. Daarnaast hebben wij PVC vloeren in ons aanbod vanaf €2,98 pm2 en houten vloeren vanaf €7,98 pm2. Kom dus snel langs in onze showroom voor deze bodemprijzen! Wees er snel bij want op = op!

Moet u een grote afstand rijden om naar ons toe te komen? Dan heeft u zeker een reden om die kilometers te maken! In onze showroom hebben we namelijk gratis eten en drinken klaar staan voor u. Dit zijn onder andere koffie en broodjes knakworst. Ook hebben we in het weekend de frituurpan aanstaan om patat en frituurhapjes voor u klaar te maken.

Kinderen kunnen ook gerust mee! In de showroom staat een speelhoek met een glijbaan en allerlei andere leuke activiteiten waar de kleintjes zich kunnen vermaken.

Contact

Twijfel dus niet langer en kom langs in onze showroom! Wij helpen u graag om uw droomvloer uit te zoeken.