Wij zijn vloerenoutleteuropa.nl

Hallo! Even kennismaken met het team achter Vloeren Outlet Europa. Een jong en dynamisch team dat zich graag inzet voor onze klanten, maar ook samen lol kan maken. Dat zorgt voor een goede balans en een prettige werksfeer. Samen kunnen we jou nog beter helpen!

Waarom vloerenoutleteuropa.nl?

Omdat wij de nieuwste trends en meest innovatieve producten hebben, maar ook omdat we de natuur en het milieu heel belangrijk vinden. Onze producten zijn duurzaam en voorzien van het internationale, onafhankelijke FSC-keurmerk (Forest Stewardship Council).

Onze klanten waarderen ons: op TrustPilot hebben we een gemiddelde waardering van 9.4/10. Daarnaast is Vloeren Outlet Europa onderdeel van een van de grootste leveranciers van Europa. Voor jou betekent dat hele lage prijzen voor geweldige vloeren met wel 35 jaar garantie en een snelle levering.

Grootste voorraad laminaat vloeren van NL

Grootste voorraad parket vloeren van NL

Grootste voorraad keramische tegels van NL

Eigen legservice

Betrouwbaar en klantgericht

Vakmensen met 10+ jaar ervaring

De Big Bang van Vloeren Outlet Europa

Tien jaar geleden zijn we begonnen als groothandel. Sinds april 2019 zijn we een fulltime webshop met een team van acht vakmensen.

Praat met ons

Heb je een mooie vloer gezien op onze website, maar niet in de juiste kleur of uitvoering? Bel, mail of chat met ons en dan gaan we kijken of we binnen onze connecties jouw droomvloer kunnen vinden.

Met vriendelijke groet,

Joost van vloerenoutleteuropa.nl