Pelletkachels in Oldenzaal

Voor mensen die van warmte houden, maar ook graag kiezen voor gemak is er de pelletkachel. Pelletkachels gebruiken pellets als brandstof. Pellets zijn zeer milieuvriendelijk, ze hebben geen co²-uitstoot. Daarnaast zijn pellets duurzaam. De pelletkachel brandt heel lang op relatief weinig pellets. Wel hangt dit af van de kwaliteit van de pellets. Een pelletkachel kan een groot vertrek verwarmen. Ook kan een pelletkachel worden aangesloten op de cv. In het tweede geval zorgt de pelletkachel niet alleen voor een heerlijk warme huiskamer, maar ook voor warm water. Het aansteken van een pelletkachel gaat automatisch en veel modellen hebben zelfs een afstandsbediening. Gemakkelijker kan het niet! Vragen over pelletkachels? Neem gerust contact met ons op. Kachel uitzoeken voor je huis in Oldenzaal? Bekijk ons assortiment.

  1. Home
  2. Pelletkachel kopen

Pelletkachels

Wie op zoek is naar een zuinige en duurzame manier van stoken, komt al snel uit bij een pelletkachel. Die is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook nog stukken goedkoper dan andere kachels. De investering waard dus. Maar wat is het en waar moet je allemaal aan denken?

Een pelletkachel steek je aan met houtpellets: dat zijn kleine, samengeperste stukjes resthout. Je doet deze stukjes in een bakje dat je in de kachel zet. De kachel regelt op basis van de kamertemperatuur de aanvoer van lucht en pellets zelf: daar hoef je niks voor te doen. Eigenlijk net zoals je centrale verwarming, alleen dan met pellets als brandstof.

Let op: Pelletkachels leveren we overal in Nederland. Wil je hem ook laten installeren? Meestal kan dat, maar bespreek het eerst eens met ons. Elke situatie is namelijk anders. Bel ons voor vrijblijvend advies op 0546-561204.